Starity

Javier Bardem szerint meglepő lesz a Dűne második része

2022. május 31. 04:04   |   Szerző: Four

A színész is visszatér a Dűne folytatásában, elmondása szerint fantasztikus lesz a produkció.

hirdetés

Javier Bardem a cannes-i filmfesztiválon árulta el, hogy nagyon izgatottan várja a Dűne folytatását: elmondása szerint a forgatókönyv alapján fantasztikus lesz.

Elolvastam az új forgatókönyvet, és szerintem csodálatos munkát végeztek, úgy rakták össze a részleteket, hogy mindenkit meg fog lepni. 

- mesélte. 

Bardem szerint bár a regény olvasóit nem biztos, hogy sokkolni fogja a következő film, de "az mindenképpen érdekes lesz számukra, hogyan rakták össze", illetve hozzátette, hogy "nagyon megindította" a forgatókönyv. 

Denis Villeneuve rendező korábban a The Los Angeles Timesnak elmesélte, vannak karakterek, akiket szándékosan csak a második filmben fog jobban megmutatni:

Van néhány karakter, akiknek a fejlődése kevésbé látszott - őket a második filmre tartogattam, így találtam meg az egyensúlyt. Az első filmet próbáltuk a lehető legjobban Paul [Timothée Chalamet] élményei alapján felépíteni. Aztán a másodikban lesz időm a kicsit félretett karakterek fejlődését megmutatni. Ez az elméletem, remélem beválik.

- mesélte a rendező. 

Javier Bardem mellett egyébként Zendaya, Rebecca Ferguson és Timothée Chalamet is szerepelni fog a következő részben, illetve csatlakozik a produkcióhoz Christopher Walken, Florence Pugh és Austin Butler is. 

A Dűne második része 2023 októberében jelenik meg a mozikban.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek