Starity

10 éve jelent meg a Holtodiglan, az írónő szerint lehet folytatása

2022. május 31. 22:10   |   Szerző: Four

Tíz évvel ezelőtt jelent meg Gillian Flynn regénye, a Holtodiglan, amelyből később film is készült.

hirdetés

Tíz évvel ezelőtt lett világsiker Gillian Flynn Holtodiglan című regénye, amelyből 2014-ben film is készült Rosamund Pike és Ben Affleck főszereplésével. 

A kerek évforduló kapcsán interjút adott Flynn, akinek a nevéhez több híres regény is köthető (Sötét helyek, Éles tárgyak).

Az írónő elmondása szerint most egy teljesen új regényen dolgozik, így a közeljövőben valószínűleg nem fog nekiállni a Holtodiglan folytatásának - de elképzelhetőnek tartja, hogy 3-4 év múlva újra előveszi és folytatni fogja Nick és Amy történetét.

Őszintén bevallom, a gyerekük körülbelül 10 évvel ezelőtt született, és ha egyszer az a gyerek 13-14 éves lesz, talán visszatérek, és megnézem, milyen lenne Amy anyaként. Szerintem ez csodálatos gótikus rémálmokat szülne. Azt mondanám kicsivel jobban biztos vagyok ebben, mint hogy "soha nem mondd, hogy soha". Meglepődnék, ha nem folytatnám, hogy őszinte legyek. De ne vegyétek biztosra. Szerintem jó móka lenne valós időben csinálni, akkorra már készen állnék, hogy visszatérjek hozzájuk. Addigra már kellően eltávolodnék Nicktől és Amytől, hogy meglássam, milyen lehet egy család, amely ténylegesen időzített bomba. 

- mesélte Flynn.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek