Starity

Flörtölő üzenetek miatt rúgták ki Matthew Morrisont egy táncos műsor zsűrijéből

2022. június 01. 21:09   |   Szerző: Four

A színész a "So You Think You Can Dance" című műsor egyik zsűrije volt, de nemrég kirúgták.

hirdetés

Csúnya ügybe keveredett Matthew Morrison: a színész a  "So You Think You Can Dance" című műsor egyik zsűrije volt, ám nemrég kirúgták illetlen üzenetek miatt. 

Morrison az egyik versenyzőnek küldött flörtölő hangvételű üzeneteket, a neve elhallgatását kérő lánynak pedig nagyon nem tetszett a dolog:

Nem volt köztük szexuális kapcsolat, de megpróbált közeledni felé a közösségi médián keresztül, flörtölő üzenetekkel. [A lány] kellemetlenül érezte magát a megjegyzései miatt, elment a producerekhez, akik bevették a Fox csatornát az ügybe. [Matthew-t] elbocsátották, miután kivizsgálták a dolgot. 

- mesélte egy a Fox csatornához közel álló forrás, aki szerint Morrison és a versenyző sosem találkozott a stúdión kívül. 

Morrison az elbocsátását követően csak annyit mondott, hogy "nem tartotta be a protokollt" amely a műsorra vonatkozik. 

(...) Miután felvettük a műsor első részét és kiválasztottuk a 12 döntőst, nem követtem a produkcióhoz tartozó protokollt, ez pedig megakadályoz engem abban, hogy igazságosan zsűrizzek a versenyben. Nem tudok eléggé bocsánatot kérni mindazoktól, akiket ez érintett, és veletek együtt fogom nézni a versenyt, amely amennyire én tudom, az eddigi legjobb évad lesz. 

- nyilatkozta Matthew. 

 

 

via People 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek