Starity

Matthew Morrison felolvasta az üzenetet, amely a kirúgásához vezetett - videó

2022. június 03. 09:09   |   Szerző: Four

A színész elmondása szerint rosszindulatú pletykákat terjesztenek róla a kirúgásával kapcsolatban.

hirdetés

Matthew Morrisonról nemrég írtuk meg, hogy kirúgták a So You Think You Can Dance című táncos műsor zsűrijéből, mert flörtölő hangvételű üzeneteket írt az egyik versenyzőnek. 

Morris, aki a távozását követően tett nyilatkozatban annyit mondott az esetről, hogy "nem követte a produkció protokollját", most videóban közölte saját álláspontját, elmondása szerint csak egy üzenetet küldött az illetőnek:

Rendkívül sajnálatos, hogy le kell ülnöm és meg kell védenem a családomat ezekkel a nyilvánvalóan igaztalan állításokkal szemben, amelyek név nélkül hangzottak el. De nincs mit titkolnom, így az átláthatóság jegyében felolvasom azt az egy üzenetet, amit elküldtem a műsor egyik versenyzőjének: "Helló, itt Matthew. Ha nem bánod, szeretném elkérni a számod és átbeszélni pár dolgot." Ennyi. Azért küldtem ezt, mert az említett táncossal mindketten nagy tisztelői vagyunk egy koreográfusnak, akit húsz éve ismerek, és próbáltam segíteni, hogy munkát szerezzek neki koreográfusként a műsorban.  

- mondta, majd így folytatta:

Lesújtó, hogy olyan világban élünk, ahol a pletykák uralkodnak, és az emberekkel clickbaitként dobálóznak. Szerintem ez túlmutat rajtam és ezen az eseten. A pletyka mérgező, tönkreteszi a társadalmunkat, ennél jobbá kell válnunk. (...) 

- mondta Matthew. 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek