Starity

Britney Spears első férje megpróbálta elszúrni az énekesnő esküvőjét

2022. június 10. 14:02   |   Szerző: Four

Jason Alexander azzal a céllal surrant be az esküvői sátorba, hogy tönkretegye a lagzit.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, Britney Spears csütörtökön, a Los Angeles-i birtokán fogadott örök hűséget Sam Asgharinak. A lagzi azonban nem zajlott dráma nélkül: Spears első férje, Jason Alexander ugyanis belopózott a helyszínre azzal a céllal, hogy tönkre tegye az esküvőt.

Alexander Instagramon, élőben közvetítette, hogy bejutott Spears házába illetve az esküvői sátorba, ahol "Britney első férjeként" mutatkozott be, majd közölte, "azért van itt, hogy tönkre tegye az esküvőt". 

A férfit rövidesen letartóztatták, és Britney ügyvédje, aki szintén a vendégek között volt, kijelentette, "mindent elkövetett annak érdekében, hogy eljárás induljon Alexander ellen". 

Britney és Jason 2004-ben házasodott össze, de a frigy nagyon rövid ideig, mindössze 55 óráig tartott. Jason nyugalmazott ügyvédje, Mark Goldberg egyébként korábban úgy nyilatkozott, akkoriban sem Britney, sem Jason nem akart elválni, az énekesnő édesanyja volt az, aki ragaszkodott a döntéshez. 

Spears ezt követően 2004-től 2007-ig Kevin Federline felesége volt, két gyermekük született, a most 16 éves Sean Preston és a 15 éves Jayden James. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek