Starity

Tristan Thompson feleségül akarta venni Khloe Kardashiant, majd megcsalta

2022. június 10. 19:07   |   Szerző: Four

Tristan Thompson sokadjára volt hűtlen Khloe Kardashianhoz, de szerette volna feleségül venni.

hirdetés

A Kardashian család realityjének legutóbbi részében még több dolog derült ki azzal kapcsolatban, hogyan alakult korábban Khloe és csalfa szerelme, Tristan Thompson kapcsolata. 

Az epizód szerint mielőtt kiderült volna, hogy Tristan viszonyt folytatott egy illetővel, (a dologból pedig gyermek született) - a sportoló feleségül akarta venni Kardashiant. 

Khloe édesanyja, Kris árulta el lányának, mire készül Thompson:

Őszinte leszek veled. Tristan másról sem beszél, csak arról, hogy meg akar házasodni. Mindig arról beszél, hogy szeretné visszaszerezni a bizalmat, amiről tudja, hogy elveszítette. Új kezdetet akar. 

- mire Khloe így válaszolt:

Szerintem mindketten ezt szeretnénk. Azt gondolom, mindketten izgatottan várjuk, hogy kikerüljünk abból a mérgező helyzetből, amelyben vagyunk. 

- mondta, majd kifejtette, hogy "bár hisz abban, hogy több esély jár egy embernek, időbe telik, míg működni kezd a dolog". 

Szeretem a házasság gondolatát, hiszek benne, nagyon komolyan veszem. Nem hiszek abban, hogy csak úgy össze kell házasodnia két embernek, mert unatkoznak. Én sem azért vagyok Tristannal, hogy csak úgy ellegyünk. Úgy értem, hogy a házasság a végcél. De jelenleg azt gondolom, mindkettőnknek dolgoznia kell magán. 

- nyilatkozta Kardashian. 

Sajnálatos módon miután leforgatták a reality ezen részét, hamar kiderült, hogy Tristan újra megcsalta Khloe-t, méghozzá a 30. születésnapi partija után, amelyet Kardashian rendezett neki. A viszonyból gyermek született, egy ideig azonban Thompson nem volt hajlandó elismerni, hogy ő az apa. 

Végül beismerte, hogy tőle származik baba, és elnézést kért Khloe-tól a tettéért. 

 

 

 

via BuzzFeed 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek