Starity

Hogyan válasszuk ki a tökéletes esküvői ékszereket?

2022. június 12. 03:03   |   

A nőknek a menyasszonyi ruhához, a férfiaknak pedig az öltönyhöz kell igazodnia, és az sem árt, ha a külön-külön választott ékszerek is összhangban vannak egymással. Nézzük, milyen ékszerek közül választhatunk a menyasszonyi ruhához!

hirdetés
Hogyan válasszuk ki a tökéletes esküvői ékszereket?

Nyakékek

Az első lépés a karikagyuru.hu-nál kapható nyakék kiválasztásánál, hogy megfigyeljük, milyen szabású a ruha, milyen a kivágása, milyen anyagból készült. Minden ékszert elsősorban a ruhához párosítjuk, így valamennyire leszűkül a kör. “Egy mélyebb kivágású, dekoltázst láttatni engedő ruhához jól állnak a nyakláncok, amik kiemelik a nyakat és a mellrészt is. Ha viszont zárt a nyakrész, érdemesebb a hangsúlyt a többi ékszerre helyezni” - mondták el a karikagyuru.hu szakértői.

Fülbevalók

Egy visszafogottabb, zárt ruhánál sokat lehet trükközni a többi kiegészítővel. Feltűzött hajnál vonzza a tekintetet egy szép fülbevaló, ami készülhet aranyból, fehéraranyból, rozéaranyból, gyémánt vagy féldrágakő díszítéssel. A lényeg, hogy emelje a ragyogást és kényelmes is legyen. Olyan ékszert nem érdemes választani, amiben feszengünk, így kerüljük a nehéz, lógós darabokat.

Karkötők

A kézen a hangsúly egyértelműen a karikagyűrűn van, de ez nem jelenti azt, hogy egy finom, vékony karkötőnek ne lenne helye a csuklón. Itt az arany és ezüst karkötők a népszerűek, a legtöbb menyasszony ezeket választja. Egy finom bokalánc szintén elegáns lehet a fehér ruha alatt.

Hajdíszek

A tiara igazi hercegnős hatást kölcsönöz a megjelenésnek, elég, ha a brit uralkodócsalád női tagjaira gondolunk, akik közül szinte mindenki ezt az ékszert választotta hajdísznek az esküvőjén. Választék itt is van bőven, mindenki számára.

Gyöngyök

A gyöngy az örök klasszikus, ami minden outfitet feldob. Nincs ez másképp az esküvőn sem. Egy egyszerű fehér ruhához a legjobban a gyöngyök és az ezüst ékszerek passzolnak. A gyöngy szerepelhet mindegyik kiegészítőben, az eredmény mesés lesz.

Gyémántok

A gyémántokat nem lehet felülmúlni, máig a legnépszerűbb ékszerek, amik sosem mennek ki a divatból. Maga a jegygyűrű is lehet gyémántokkal díszített, a fülbevaló, a nyakék és a tiara szintén. A határ a csillagos ég, mind a gyémántok számában, mind pedig azok árában. 

A cipő

Lábbelinkkel is játszhatunk, ha az összeállítást nézzük. Egy-egy drágább darab ugyanis felérhet egy ékszerrel. Ha egy különleges cipőt választunk, akkor a menyasszonyi ruha mellett a cipő is rengeteg rajongót szerezhet. Divatmániásoknak ezért kötelező a designer cipő az esküvőn is!

Jól látszik, mennyire sokszínű a kiegészítők palettája. A nyakékek, karkötők, hajdíszek, gyöngyök, gyémántok és a designer cipők is azt a célt szolgálják, hogy az esküvő napján a legszebben ragyogjunk. Ki ne szeretné magát királynőnek érezni a nagy napon? A jól megválasztott kiegészítőkkel ez egyszerűbb, mint gondolnánk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek