Starity

Kim Kardashian tönkretette Marilyn Monroe ruháját? Új fotó készült az ikonikus darabról

2022. június 14. 09:09   |   Szerző: Four

Kardashian a Met-gálán viselte a legendás színésznő ruháját, sokak szerint nem kellett volna.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Kim Kardashian Met-gálán viselt outfitje igazán megosztóra sikeredett: a híresség Marilyn Monroe kövekkel kirakott ruháját húzta fel, azt az ikonikus darabot, amelyben Monroe születésnapi köszöntőt énekelt John F. Kennedy elnöknek. 

Kardashian elmondása szerint mindent megtett annak érdekében, hogy ne sérüljön a ruha (kezdve azzal, hogy rengeteget fogyott annak érdekében, hogy beleférjen): csak a vörös szőnyegen viselte, a partira már átöltözött egy replikába.

Extrém tisztelettel bánok a ruhával, és azzal, hogy mit jelent ez az amerikai történelem számára. Sosem akarnék benne leülni vagy enni, vagy kockáztatni, hogy bármi baja legyen, illetve a szokásos testsminkemet sem fogom viselni.

- nyilatkozta a Vogue-nak a gála előtt. 

Lehetséges, hogy hiába volt a nagy igyekezet Kardashian részéről: a Pop Crave új fotóin a Kim előtti és Kim utáni állapota látható a ruhának, amelyről bizony több kő is leesett illetve a cipzár mentén meglazult az anyag. 

A fotók láttán több kommentelő is kijelentette, hogy Kardashiannak nem szabadott volna viselnie a ruhát, mert tönkre tett egy elképesztően értékes történelmidarabot. 

(Az internet népe mellett egyébként Bob Mackie - a dizájner, akinek a vázlata alapján Jean Louis elkészítette az estélyit - is felszólalt: ő sem örült annak, hogy Kim magára vette a darabot.)

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek