Starity

Britney Spears a bátyját sem hívta meg az esküvőjére

2022. június 15. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő szerint Bryan Spears sem volt a vendéglistán, csakúgy mint többi családtagja.

hirdetés

Britney Spears cáfolta a hírt, mely szerint családtagjai közül egyedül bátyját, Bryant hívta meg nemrég tartott esküvőjére

Az énekesnő egy ma már nem elérhető posztja szerint ugyanis Bryan sem volt a vendéglistán, mert testvérét sem igazán kedveli a többi családtagjához hasonlóan. 

Britney szerint Bryan nem engedte neki, hogy a 2013-tól 2017-ig tartó Las Vegas-i fellépéssorozata alatt egyszer is alkoholt igyon, pedig akkor már jócskán elmúlt 21 éves. 

Sosem voltál meghívva az esküvőre, akkor miért reagálsz rá??? Szerintetek tényleg szerettem volna, hogy ott legyen a testvérem, aki 4 évig azt mondta, semmi jack és kóla.... mi??? Ha együtt ittunk volna az esküvőn, eljátszottuk volna a szerepeinket a gyerekek előtt, mint ahogy te és az anyám tettétek, amikor elrejtettétek a kávét és az alkoholt, valahányszor hazaértem. Bántottál, és ezt tudod!!! (...) Tudom, hogy a vérem vagy, és ez erős kötelék, de nincs olyan család, amely azt tette volna velem, amit ti. (...) 

- írta. 

Érdekes módon korábban Bryan barátnője, Amber azt állította, kaptak meghívást az esküvőre, de végül nem jelentek meg. Aznap volt ugyanis a férfi kislányának általános iskolai ballagása. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek