Starity

Halsey szerint úgy hasonlítanak Millie Bobby Brownnal, mint két testvér

2022. június 16. 22:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő szerint Millie tökéletes lenne arra, hogy eljátssza őt egy filmben.

hirdetés

Halsey Jimmy Fallon talkshow-jában árulta el, hogy szerinte Millie Bobby Brown tökéletesen tudná alakítani őt egy életrajzi jellegű filmben:

Millie csodálatos lenne, de nem hiszem, hogy elég híres vagyok ahhoz, hogy Millie-t castingoljuk...(...) Millie tényleg szuper lenne, tulajdonképpen hihetetlen, mennyire hasonlítunk. Ó, nem. Valójában nővéreknek nézünk ki.

- mondta. 

A téma egyébként Halsey szerelme, Alev Aydin kapcsán vetődött fel, akit az énekesnő elmondása szerint 2017-ben azért vettek fel, hogy filmet készítsen Halsey-ról. Az együtt töltött időszak során összebarátkoztak, majd szerelem lett a dologból - később pedig megszületett első gyermekük, Ender. Az életrajzi film gyártása pedig az énekesnő elmondása szerint a kapcsolatuk által kialakult összeférhetetlenség miatt megakadt, hiszen egyszerre "Alev lett a film főszereplője".

Millie Bobby Brown egyébként úgy tűnik, nagyon értékelte, hogy Halsey felhozta az ötletet, mert később Instagram-sztoriban kijelentette, "naggggyon benne lenne", hogy Halsey-t alakítsa.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek