Starity

J.Lo meglepő dolgot árult el édesanyjáról a dokumentumfilmjében

2022. június 17. 13:01   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő szerint kompikált volt a viszonya édesanyjával, Lupével.

hirdetés

Nemrég jelent meg Jennifer Lopez "Halftime" című dokumentumfilmje a Netflixen, amelyben többek között édesanyjához, Guadalupéhez fűződő komplikált viszonyáról is mesélt. 

Azt tette, amit tennie kellett annak érdekében, hogy túléljen, és ez erőssé tette, de ugyanakkor keménnyé is. A sz*rt is kiverte belőled. 

- mondta Lopez. 

A 76 éves asszony szintén megjelent a filmben, és bevallotta, hogy túl keményen bánt Lopezzel és két másik lányával, Leslie-vel és Lyndával. J.Lo édesanyja Puerto Ricóból vándorolt be az Egyesült Államokba, majd Bronxban nevelte fel három lányát férjével, Daviddel (akitől elvált, miután a lányok felnőttek.)

Jennifer 18 éves korában költözött el otthonról, mert mint ahogy korában mondta, többször összevesztek édesanyjával azon, hogy ő inkább a táncot választotta a tanulás helyett. 

Az anyám azt mondta, "ha ebben a házban élsz, akkor továbbra is tanulni fogsz". Csúnyán összevesztünk, és egyszerűen elmentem otthonról.

Guadalupe így emlékezett vissza a lányai gyerekkorára:

Mindig a legmagasabb elvárásaim voltak velük szemben. Nem azért, mert kritikus voltam, hanem hogy megmutassam, tudnak ennél jobbat is. Jenniferrel volt a legnehezeb, megmondom őszintén. Rengeteget vitatkoztunk. (...) Messze voltam a tökéletes anyától. Az egyetlen dolog, amit mindig mondok, hogy az ő érdeküket néztem mindennel kapcsolatban, amit tettem.

- mondta.

 

 

via New York Post 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek