Starity

Kim Kardashian maga sem érti, miért tartott ennyi ideig a házassága Kanye Westtel

2022. június 17. 14:02   |   Szerző: Four

Kim húgával, Khloe-val beszélgetett arról, hogyan alakult a házassága.

hirdetés

Kim Kardashian a The Kardashians legutóbbi részében a Tristan Thompson körül kirobbant botrányról beszélgetett húgával, Khloe-val.

A reality forgatása során derült ki ugyanis, hogy Khloe szerelmének viszonya volt, a dologból pedig gyermek született. Mindez akkor került napvilágra, amikor a sportoló Khloe mellett már csaknem az egész Kardashian családott meggyőzte arról, hogy megváltozott. Sőt, Kris Jennernek még azt is felhozta, hogy szeretné feleségül venni Khloe-t.

Kim a valóságshow-ban azzal a céllal kereste fel Khloe-t, hogy kibeszéljék Tristan újabb ballépését. 

Úgy érzem, mindig olyan óvatosak vagyunk egymással az ilyen helyzetekben, mert nem akarunk beleavatkozni. És tisztelem, hogy senki se jött oda hozzám a házasságom során és kérdezte, hogy minden oké-e. Mindenki hagyta, hogy végigmenjek a saját utamon, és ezt nagyon értékelem. De néha, amikor visszagondolok, eszembe jut, hogy mikor kell beavatkozni? Ez nagyon nem egyértelmű számomra. 

- mondta, majd saját házasságáról is szót ejtett:

Ha az emberek tudták volna, hogy valójában milyen volt a kapcsolatom, szerintem megkérdezték volna, hogyan tarthatott ez ilyen hosszú ideig. De így legalább tükörbe tudok nézni, mert tudom, hogy minden tőlem telhetőt megpróbáltam annak érdekében, hogy működjön a dolog. Így aztán bűntudat nélkül sétálhattam el. (...) Azt gondolom, így legalább a lányod szemébe nézhetsz és megmondhatod, hogy volt egy családotok, mindent megpróbáltál.

- mondta Kim Khloe-nak.

 

 

via People 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek