Starity

Szólókarrierjének 25. évfordulóját ünnepli Robbie Williams újonnan bejelentett albuma

2022. június 20. 15:03   |   Szerző: Glamster

Szólókarrierjének 25. évfordulóját ünnepli Robbie Williams újonnan bejelentett albuma.

hirdetés

Robbie Williams bejelentette vadonatúj ”XXV” című albumának megjelenését és megjelenési dátumát, amely szeptember 9-re esik majd. Ahogy azt a lemez címe is jelzi, a ”XXV” azt hivatott megünnepelni, hogy Robbie 25 éve tevékenykedik szólóművészként, illetve azt, hogy ez idő alatt számos listavezető platina minősítésű slágert adott ki, amelyek közül a legnagyobb közönségkedvenc dalok újra felcsendülnek majd az albumon, olyan új hangszerelésben, ahogy még sosem hallhattuk őket. A dalok az elismert holland nagyzenekar, a Metropole Orkest kíséretében lettek felvéve, Jules Buckley, Guy Chambers és Steve Sidwell közreműködésével. Az album bejelentésével együtt ízelítőként megjelent Robbie ”Angels” című dalának új verziója is.

Az új köntösbe bújtatott klasszikusok mellett a lemez standard és deluxe verzióján is hallható lesz majd az új ”Lost” című dal, amely Robbie jól megszokott stílusában íródott, átható szöveggel és művészi zongora elemekkel kiegészítve. A deluxe verzió emellett három eddig soha nem hallott dal érkezik majd, amelyek a ”Disco Symphony”, a ”More Than This”, és a ”The World And Her Mother” címet kapták.

Miután Take That csapatával beírta magát a pop zene történelmébe, Robbie szólókarrierbe kezdett. A ”Life Thru A Lens” című debütáló albuma  25 évvel ezelőtt, 1997-ben jelent meg, amellyel az énekes hamar hatalmas hírnévre tett szert világszerte, dalainak változatossága, elképesztően látványos élő előadásai, valamint elbűvölő és szórakoztató személyiségének köszönhetően. A ”Life Thru A Lens” volt Robbie szólókarrierjének első listavezető albuma az Egyesült Királyságban, erről az ikonikus lemezről két dal is felkerült a ”XXV”-re, amelyek nem mások mint a ”Let Me Entertain You”, amelyhez eredetileg egy fekete-fehér videóklip készült amiben Robbie egy ékszerekkel teli ruhában és monokróm sminkben énekel, illetve az ”Angels”, amely megnyitotta az utat Robbie számára a világsztárrá válás felé, és azóta is az egyik legsikeresebb dala.

Robbie a következőket nyilatkozta az albumról:

Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem a ”XXV” című új albumomat, amely az elmúlt 25 évben íródott kedvenc dalaimat ünnepli. Minden szám különleges helyet foglal el a szívemben, így elképesztő élmény volt felvenni őket a Metropole Orkest-tel. Már alig várom, hogy mindenki hallhassa őket.

Az énekes az album bejelentése mellett a lemez dalainak listáját is közzétette, amely a következő:

Standard verzió:

  1. Let Me Entertain You
  2. Come Undone
  3. Love My Life
  4. Millennium
  5. The Road To Mandalay
  6. Tripping
  7. Bodies
  8. Candy
  9. Supreme
  10. Strong
  11. Eternity
  12. No Regrets
  13. She’s The One
  14. Feel
  15. Rock DJ
  16. Kids
  17. Angels
  18. Lost
  19. Nobody Someday

A deluxe verzió pedig a következő dalokkal egészül ki:

  1. Lazy Days
  2. Hot Fudge
  3. Sexed Up
  4. More Than This
  5. Disco Symphony
  6. Better Man
  7. Home Thoughts From Abroad
  8. The World and Her Mother
  9. Into The Silence
  10. Angels (Beethoven AI)

Robbie Williams ”XXV” albuma szeptember 9-én érkezik, ”Angels” című dalának vadonatúj verziója minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek