Starity

Idén nyáron jön a 365 nap harmadik része a Netflixre

2022. június 21. 09:09   |   Szerző: Glamster

Nem kell sokat kibírnunk Massimo és Laura nélkül: még a nyáron láthatjuk a harmadik részt.

hirdetés

Vírusként terjedt el a Netflixen bemutatott 365 nap, amely Blanka Lipinska erotikus regénytrilógiájának első része. Akkor arról írtunk, hogy a film után A szürke ötven árnyalata délutáni matinénak tűnik.

A szinopszikus alapján egy fiatal varsói nő (Anna-Maria Sieklucka), Laura, találkozik egy szicíliai férfival (Michele Morrone), Massimóval, aki elrabolja, és egy évre egy szigetre zárja, hogy a lány beleszeressen.

A második rész még ennél is megtekertebb: miután Laura azt hiszi, hogy Massimo megcsalta, megszökik Nachóval, akiről szintén kiderül, hogy nem az, akinek hitte: a rivális maffiózó család egyik tagja, továbbá arra is fény derül, hogy Massimónak van egy gonosz ikertestvére. A második rész azzal él véget, hogy Laura megint bajba kerül, ugyanis lelövik őt.

A két film jelenleg 2,3 és 2,5 pontot ért el az IMDb-n, és nulla pontra értékelték a Rotten Tomatoes- kritikusai.

A Netflix a közösségi médiáján közzétett bejegyzésében jelentette be, hogy A következő 365 nap augusztus 19-én jelenik meg a platformon. Valószínűleg, a könyvek alapján, ez lesz Laura és Massimo történetének lezárása. A happy end kérdéses, hiszen, ahogy írtunk erről, a harmadik könyvben Laura más mellett köt ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek