Starity

Újabb bakin kapták a rajongók a Kardashian családot

2022. június 21. 19:07   |   Szerző: Four

A rajongók szerint nagyon nem stimmel valami az egyik jelenet időzítésével.

hirdetés

Ezúttal nem a Photoshoppal, hanem az időzítéssel gyűlt meg a Kardashianok baja - legalábbis a rajongók szerint. 

Sokaknak feltűnt ugyanis, hogy valami hibádzik abban az epizódban, amelynek során Khloe-t próbálja támogatni a család, miután kiderült Tristan Thompson csalfasága. 

Az epizód szerint a botrány kirobbanása után másnap összegyűlt a család, hogy egy rögtönzött "válságmegbeszélést" tartsanak Tristan és Khloe kapcsán. Kim az epizód során kijelentette, Khloe üzent neki azzal kapcsolatban, hogy nem fog részt venni a gyűlésen, mert nincs kedve emberek között lenni. 

A sasszemű rajongók azonban kiszúrták, hogy a megbeszélést nagy valószínűséggel utólag, jóval a botrány kirobbanása után hívta össze a család, feltehetően azért, hogy ezzel is színesítsék a realityjüket. 

Az árulkodó jel maga Kourtney volt, akit a paparazzik idén januárban fotóztak le ugyanazzal a frizurával, ugyanabban az outfitben, ugyanazzal a manikűrrel, amelyet a megbeszélésen viselt. 

Khloe azonban tavaly november vége/december eleje környékén tudhatta meg Tristan csalfaságát. 

"A családi meetinget Kourtney outfitje alapján január 31-én forgatták, Khloe pedig november végén vagy december elején jött rá [Tristan hűtlenségére], amikor kiszivárogtak a dokumentumok, és Khloe részt vett a családi karácsonyon, szóval a találkozó meg lett rendezve."

- írta a Reddit egyik felhasználója.

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek