Starity

Kritika érte Normanit: Chris Brown videoklipjében szerepel a sztár

2022. június 23. 23:11   |   Szerző: Four

Sokan csalódtak az énekesnőben, aki Rihanna fehérneműit reklámozza, és most Chris Brown klipjében szerepelt.

hirdetés

Többen is felháborodottan kommenteltek Normani legújabb posztjához, amely egy részlet Chris Brown új számának klipjéből. 

Az énekesnő rajongói nehezményezték, hogy együttműködött a zaklatás és testi sértés miatt többször is botrányba keveredő Brownnal. Az pedig tovább bonyolítja a helyzetet, hogy Normani Rihanna fehérneműmárkájának, a Savage X Fentynek egyik nagykövete.

Rihanna és Chris két éve járt együtt, amikor 2009-ben Brown brutálisan megverte az énekesnőt, és a tettéért öt év próbaidőt kapott. 2012-ben újra egy pár lettek, amelyről Rihanna később úgy nyilatkozott, "hiba volt", és rövidesen szakítottak. Azóta megbocsátott a sztárnak, és rajongóit erre kérte. 

Brown a Rihannával történt eset óta tovább halmozta a bántalmazási ügyeit: egyik barátnője távoltartási végzést kért ellene, majd tavaly nyáron szintén egy nő azt állította, hogy Brown megpofozta. Idén januárban a Page Six írta meg az énekesről, hogy egy nő azért pereli, mert állítása szerint Chris bedrogozta és megerőszakolta őt egy partin. A sztár mindkét vádat tagadja. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek