Starity

Csalódtak a rajongók A nagy pénzrablás: Korea sorozatban

2022. június 27. 15:03   |   Szerző: Glamster

"Silány remake" - így jellemezték a legtöbben a Netflix új sorozatát. Ez A nagy pénzrablás: Korea.

hirdetés

A nagy pénzrablás: Korea ( koreai: 종이의 집: 공동경제구역) 2022-ben bemutatott dél-koreai thriller sorozat, amelyet Seok-Woo Son és Seok-Won Han alkotott, az azonos című spanyol sorozat alapján. A főbb szerepekben Yoo Ji-tae, Park Hae-soo, Jeon Jong-seo, Lee Won-jong és Park Myung-hoon látható.

A történet a nem túl távoli jövőben játszódik, Észak- és Dél-Korea az ellentéteit meg akarja oldalni, ám a társadalmi problémák, amelyek a Squid Game-ben is feltűntek, így is jelen vannak. A gazdagok és szegények, fényűzés és éhezés a központi téma. 

A korábban a sereget megjárt Tokió (Jeon Jong-seo) is azok között van, akik csalódnak a rezsimben, szerencsére azonban jön egy Professzor álnévre hallgató zseni, aki más megoldást ajánl a nőnek az eszetlen önbíráskodás helyett. A Yoo Ji-tae által játszott karakter az eredeti A nagy pénzrabláshoz hasonlóan grandiózus bankrablást szervez egy jól őrzött pénzverdébe, és ehhez szüksége van néhány flúgosra, aki nem félti az életét a nagy nyereményért cserébe - írja az Index. A magazin silány hamisítványnak jellemezte összességében a sorozatot.

A véleménnyel nincsenek egyedül: IMDb-n is eddig durván lepontozták a show-t, csupán 5.1 ponton áll, míg az eredetinek 8.2 a jelenlegi értékelése.

A kódnevek sem változtak - így néznek ki az új szereplők

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek