Starity

Winona Ryder bevallotta, nagyon rossz állapotban volt, miután szakítottak Johnny Depp-pel

2022. június 29. 09:09   |   Szerző: Four

A '90-es évek egyik álompárjának számítottak, de a kapcsolatnak pár év után vége lett.

hirdetés

Winona Ryder a Harper's Bazaarral készült nagyinterjúban a Johnny Depphez fűződő kapcsolatáról is mesélt. A két színész ugyanis a '90-es évek egyik álompárjának számított, ám amilyen lángoló volt szerelmük, olyan gyorsan véget is ért.

Ryder elmondása szerint borzasztó mentális állapotba került a szakítást követően (a híresség korábban úgy nyilatkozott, sok szempontból Johnny volt az első férfi az életében, és a hiánya nagyon megrázta őt).

A színésznő szerint a szakítás után következett az "Észvesztő-korszaka" a való életben - utalva ezzel az 1999-es Észvesztő című filmre, amelyben egy mentális betegséggel küzdő kamaszt alakított.

Egyszerűen nem viseltem gondját magamnak

- jelentette ki. 

Depp és Ryder 1989-ben kezdett el járni, egy filmpremieren találkoztak, és öt hónappal később már jegyesek voltak. A kapcsolatnak négy év múlva azonban vége lett, a felek a média túlzott jelenlétére hivatkoztak. 

2001-ben Winona egy interjúban a Johnnyhoz fűződő kapcsolatát "olyan mély szerelemnek" nevezte, amelyben "nem tudja, hogy valaha is része lesz még".

Ryder egyébként exe csúnya perére is reagált: a színésznő kijelentette, "bár nem volt jelen Depp Amberrel kötött házassága során, de saját tapasztalata alapján nehezen hiszi, hogy Johnny erőszakos lett volna". 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek