Starity

Egyszerre 30 cicát mentett meg egy iowai állatmentő csapat

2022. június 30. 12:12   |   Szerző: Four

Az Animal Rescue League of Iowa szörnyű körülmények között talált 30 macskát, köztük kiscicákat is.

hirdetés

Az iowai Pocahontas megyében borzasztó körülmények között talált harminc macskát az Animal Rescue of Iowa, miután a helyi hatóságok értesítették a szervezetet. A csapat két órát utazott az elhagyatott állatokért, és órákig tartott, mire mindegyik kis négylábút kihozták a házból:

A macskákat és kiscicákat otthagyta a gazdájuk. Bezárva egy túlmelegedett, koszos házban étel és víz nélkül. [Az állatok] nem tudták, hogy ott vagyunk, fogalmuk sem volt róla, hogy az életük meg fog változni.

- jelentette ki a szervezet. 

Amikor a csapat megérkezett a házhoz, elmondásuk szerint a vizelet szaga azonnal megcsapta az orrukat. Az elhagyatott otthonban még áram sem volt, és nagyon kevés fény szűrődött be, így elemlámpa segítségével hoztáki a harminc kisállatot az ürülékkel és szeméttel borított helyről.

A cicákat ezek után a szervezet Des Moines-i központjába vitték, ahol megfelelő orvosi ellátást kaptak.

Sok macska közülük lesoványodott, fülatka, bőrfertőzés és bolha is volt több állaton. 

- írta a szervezet, és hozzátette, a megmentett cicák közül kettő is anyaállat volt: több pár hetes kiscicát is találtak ugyanis a horrorisztikus helyszínen. Az Animal Rescue League of Iowa szerint a kicsik már nem sokáig bírták volna a abban a hőségben és koszban, víz és élelem nélkül.

A mentőcsapat továbbá kijelentette, várják az adományokat a megmentett kisállatoknak, és jelenleg is nyomozás folyik az ügyben. 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek