Starity

Stranger Things 4. évad: 3 jelenet, amelyet a színészek improvizáltak

2022. július 05. 13:01   |   Szerző: Four

A sorozat készítői három olyan jelenetet is megmutattak, amelyet nem ők írtak a produkcióba.

hirdetés

A cikk spoliereket tartalmaz!

A Stranger Things régen várt negyedik évadának záró részei után a sorozat készítői Twitteren árulták el, hogy több olyan jelenet is volt, amelyet a színészek improvizáltak a forgatás hevében.

Az első, amikor Joyce (Winona Ryder) elbúcsúzik Hoppertől (David Harbour), aki arra készül, hogy harcoljon a börtön-beli Demogorgonnal. Joyce arra kéri Hoppert, hogy legyen óvatos, aztán megcsókolják egymást - a csók viszont a két színész ötlete volt:

A forgatókönyben nem volt benne, amikor Eddie (Joseph Quinn) azt mondta Dustinnak (Gaten Matarazzo), hogy "Szeretlek, haver".

Lucas (Caleb McLoughlin) pedig Maxet (Sadie Sink) próbálja kétségbeesetten megmenteni, és a húgának kiabál, hogy "Erica segíts!" - ezt a mondtatot a színész improvizálta.

Sadie Sink egyébként nemrég arról mesélt a Deadline-nak, hogy mennyire nagyszerű élmény volt a sorozat készítőivel dolgozni:

Minden gyerek nagyon szerette a Duffer testvérekben, hogy sosem bántak velünk másképp, mint a felnőtt szereplőkkel. Nagyon tisztelték és értékelték a véleményünket, és nagyon szórakoztató környezetet kreáltak. Sosem becsültek alá minket semmilyen módon, meghallgattak minket és együttműködtek velünk.

- mondta Sadie.

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek