Starity

Jason Derulo exe szerint az énekes fűvel-fával csalta őt

2022. július 05. 14:02   |   Szerző: Four

A híresség egy komment miatt akadt ki, és elmondta véleményét a sztárról.

hirdetés

Jason Derulo exe, Jena Frumes határozottan visszavágott, miután egy illető csúnya kommentet hagyott az egyik képénél. Az illető azt kifogásolta Jenában, hogy "nem házas" ezért szerinte "a rib**c szerepét játssza" illetve a híresség gyerekére is becsmérlő szavakat használt. 

Frumes, aki négy hónappal azt követően szakított Jason Derulóval, hogy megszületett első közös gyermekük, így reagált a kommentre:

Én nem nevezném magam rib**cnak, sajnálatos, hogy az én helyzetemben nem működött a dolog, mert régen tényleg abban bíztunk, hogy házasok leszünk. De talán jobb, ha szingli maradsz, mint ha egy olyan kapcsolatban élsz, amelyben folyamatosan megcsalnak, nem tisztelnek és hazudnak neked. Vagy jobb lenne, ha maradnánk egy ilyen kapcsolatban csak azért, hogy a hozzád hasonlók elfogadjanak minket?

- írta Frumes, aki később egy hosszabb posztban is kifejtette, mit gondol a szakításról:

Számomra ez a legnagyobb szomorúság és csalódás, hogy tudom, egyedül vagyok ebben az egészben, pedig szerettem volna, ha szeretnek és ha házas vagyok egy boldog családban. De ha folyamatosan kikezdik a feltételeidet, akkor sosem találhatsz békét egy kapcsolatban. Nem lehetek az egyedüli, aki működtetni akarja a dolgot. Ha egy férfi minden héten más lányt akar a családja helyett... sosem fogok megosztozni valakin, ha teljes szívemből szeretem!

- írta a lány.

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek