Starity

Rebel Wilson fontos üzenetet közölt új fotójával

2022. július 05. 19:07   |   Szerző: Four

Rebel Wilson elárulta, hogyan érzi magát most a bőrében a nyaralása során.

hirdetés

Rebel Wilson őszintén vallott arról, hogy bár nyaralása során felszaladt rá 1-2 kiló, nem érzi úgy, hogy emiatt ostoroznia kellene magát. 

Nemrég vettem észre, hogy három kiló feljött rám a nyaralás alatt. Egy csodálatos, all-inclusive hotelben vagyok... Minden kontrollomat elvesztettem. De tudjátok mit? Holnap felkelhetek, elmehetek az edzőterembe, hidratálhatok, ehetek egészségesen és szerethetem magam. Nem segít, ha túl szigorú vagy önmagadhoz, de tudom, milyen érzés bűnösnek tartani magad miután túl sokat ettél. De ha olyan vagy mint én, akkor tudd, hogy sokkal több vagy annál, mint a súlyod, a súlyod nem határoz meg téged, csak hozd ki magadból a legtöbbet, hogy egészséges légy és ne legyél túl kemény magaddal. Légy önmagad legjobb verziója. 

- írta a színésznő, aki a korábbi években drasztikusan változtatott életstílusán, és ennek köszönhetően rengeteget fogyott. A pozitív hozzáállásban pedig valószínűleg a szerelem is segítette: Wilson nemrég ugyanis coming outolt, és elárulta, új szerelme Ramona Agruma. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek