Starity

Rihanna most már 1,4 milliárd dollárt ér – ezzel ő Amerika legfiatalabb milliárdos nője

2022. július 06. 10:10   |   Szerző: Glamster

Rihanna lett Amerika legfiatalabb milliárdos nője, miután vagyona meghaladta a 1.4 milliárd dollárt.

hirdetés

Az Egyesült Államok legfiatalabb milliárdos nője nem egy manhattani lakásban vagy a Hollywood Hills-ben nőtt fel, hanem Barbadoson. Rihanna zenéjéből és vállalkozásaiból tart most ott, ahol.

A közelmúltban a 34 éves énekesnő és a Fenty Beauty vezérigazgatója harmadik éve került fel a Forbes Amerika leggazdagabb "self-made" nőinek listáját. Összességében a 21. helyen végzett, és ő így a lista egyetlen 40 év alatti milliárdosa. Rihanna 1,4 milliárd dolláros nettó vagyonának egy része sikeres zenei karrierjéből származik, ám az igazi bevételi forrása a három vállalatából jön. Ezek a Fenty Beauty, a Fenty Skin és a Savage X Fenty.

Márciusban a Bloomberg arról számolt be, hogy a Savage X Fenty fehérnemű márka értéke 3 milliárd dollárra tehető. Rihanna 30%-os tulajdoni részesedése van itt

A számok lenyűgözőek, de Rihanna azt mondta, hogy nem a vagyonon és az elismeréseken van a hangsúly. 2019-ben azt mondta a The New York Times magazinnak, hogy mivel soha nem tervezett vagyont keresni, a pénzügyi mérföldkövek elérése „nem akadályoz meg abban, hogy keményen dolgozzak”.

Korábban a Forbes Kylie Jennert (23) nyilvánította a legfiatalabb milliárdosnak, ám egy későbbi cikkükben arról írtak, hogy a mogul és családja hazudott a vagyonáról és "csupán" 900 millió dollárt tud felmutatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek