Starity

Nem lesz több magyar tartalom az HBO Max kínálatában

2022. július 06. 10:10   |   Szerző: Glamster

Nem kap folytatást A besúgó, sőt, semmilyen magyar gyártású tartalmat nem várhatnak az előfizetők.

hirdetés
Nem lesz több magyar tartalom az HBO Max kínálatában
Fotó: HBO Max

Az HBO Max megszünteti a saját tartalomgyártást csaknem egész Európában.

Az előfizetőknek először az tűnhetett fel, hogy az HBO Max népszerű, magyar gyártású sorozata, A besúgó, eltűnt a platformról. A csatorna végül a héten jelentette be, hogy nem lesz több európai tartalomgyártást (a francia és a spanyol piacot leszámítva).

A Warner Bros. Discovery az alábbi közleményt adta ki:

Miközben tovább dolgozunk az HBO Max és a discovery+ egyetlen globális streaming szolgáltatássá történő egyesítésén, amely a Warner Bros. Discovery tartalmainak széles skáláját mutatja be, felülvizsgáljuk a jelenlegi tartalmi kínálatunkat a meglévő szolgáltatásokon. Ennek a folyamatnak a részeként úgy döntöttünk, hogy az HBO Maxról korlátozott mennyiségű eredeti műsort távolítunk el, valamint az északi és közép-európai országokban leállítjuk az HBO Max eredeti programjaira irányuló erőfeszítéseinket. A Hollandiában és Törökországban az elmúlt évben megkezdett, újonnan induló fejlesztési tevékenységünket is leállítottuk

– mondták.

A besúgó így eltűnt a nézhető műsorok közül, és az Aranyéletnek is csak az első két évada érhető el az HBO Maxon. A magyar előfizetők zöme csalódásként élte meg a döntést, amelynek egészen biztosan anyagi vonzata van: a Covid-19 óta az HBO Max veszteségesen zárja az évet globálisan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek