Starity

Teljes átalakulás: egy sminkmester és fodrász látványos változást hozott sok nő megjelenésében - fotók

2022. július 06. 12:12   |   Szerző: Four

Oksana Trunova és Olga Tarasova együttműködésének köszönhetően sok nő megújult külsőt kapott.

hirdetés

Oksana Trunova orosz sminkmester és a szintén orosz Olga Tarasova fodrász közös munkájának köszönhetően számos nő szinte teljesen új megjelenésére tehetett szert. Oksana azt követően döntött úgy, hogy együttműködésbe kezd Olgával, hogy rengeteg kliense csak annyit kért tőle, "csináljon valamit", azt azonban nem fejtették ki, mit is szeretnének pontosan.

Miután Trunova és Tarasova elkészülnek az átalakítással, felteszik az előtte-utána fotókat Oksana Instagram-oldalára, a képek pedig ékes példái annak, hogy sosem késő kísérletezni a megjelenésünkkel. 

Oksana "vak átalakulásnak" nevezi a projektet, amelybe hét évvel ezelőtt fogott bele.

Annak kapcsán jutott eszembe a koncepció, hogy egy szépségszalonban dolgoztam, ahol a nők többsége úgy jött be hozzám, hogy arra kértek, "csináljak valamit", de nem tudták, hogy mit akarnak. 

- mondta Trunova.

Oksana ezt követően elkezdte megfigyelni a körülötte lévő járókelőket, és azon gondolkodott, melyik nőnek hogyan hangsúlyozná ki a szépségét. Ez a folyamatos ötletelés segített neki később, amikor Olgával együtt megalapították vállalkozásukat és egyre több kilensük kérte a "vak átalakulást". 

Egy átlagos alkalom hajvágást, hajfestést, sminkelést és fotózást foglal magába. 

Az ország minden pontjából jönnek lányok és asszonyok. Beszélgetünk, Olga mindig megkérdezi, mi a hobbijuk, és minden egyébről is szó esik, amely alapján kideríthetjük, milyen az ízlésük. Aztán letakarjuk a tükröket, és elkezdjük a kreatív részt. A kliens csak azt követően láthatja magát, hogy elkészültünk a teljes átalakítással.

- mondta Oksana. Még több kép ide kattintva látható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

via BoredPanda

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek