Starity

Hailey Bieber divatba hozta a cukormázas fánk-körmöket

2022. július 06. 15:03   |   Szerző: Four

A szőke modell előszeretettel viseli a cukormázas édességre hajazó manikűrt.

hirdetés

Hailey Bieberről már korábban írtuk, hogy csatlakozott a nyár egyik népeszrű trendjéhez és előszeretettel visel Barbie-rózsaszínt. Most viszont általa lett trendi egy másik divatőrület, a "cukormázas fánk"-körmök. 

A modellnek egy régebbi interjúban volt egy elhíresült mondása, mely szerint " általában úgy szeret lefeküdni aludni, hogy az arca hasonlít egy cukormázas fánkra". Bieber ezzel a kedvenc arcápolási termékeire utalt, most azonban úgy tűnik, nem csak az arca, hanem a körmei esetében is pártolja ezt a fajta megjelenést. 

Az említett manikűrt a sztárok egyik kedvenc szakembere, Zola Ganzorigt készítette el neki a Met-gálára: jellegzetesen csillogó, opálosan fénylő mandula alakú körmöket alkotott a sztárnak, ezt a trendet pedig nemrég Vanessa Hudgens is átvette, és róla is készült pár fotó. 

Egy vékony réteg színes lakk után króm pigmentport dörzsölök rá. Vagyis a manikűrösöm, Zola teszi ezt. Emellett szeretem kikeverni a saját színeimet. Jelenleg a króm a mániám - minden bőrtípussal működik.

- nyilatkozta Hailey a Refinery29-nek.

 

 

 

 

 

 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek