Starity

Hayden Panettiere arról nyilatkozott, miért jött össze újra bántalmazó barátjával

2022. július 07. 13:01   |   Szerző: Four

A korábban történt verekedésről is mesélt a színésznő, aki nehéz időszakot élt meg.

hirdetés

Hayden Panettiere-ről korábban megírtuk, hogy barátjával együtt verekedésbe keveredett egy Sunset Marquis nevű étterem előtt. Az énekesnő most a People magazinnak nyilatkozott az esetről:

Nem ez volt a legjobb formám, de senkié sem. Nem volt annyira őrült a helyzet, mint ahogy azt beállították, mindenki épségben volt.

A színésznő arra is kitért, hogy miért kezdett el újra találkozni bántalmazó barátjával, Brian Hickersonnal, aki 45 nap börtönbüntetést illetve 5 évig terjedő távoltartási végzést kapott Hayden ellen (a végzést egyikük se tartotta be).

Semmi sem oké az ilyesmiből, és szeretném, hogy ezt mindenki tudja. De nyitott vagyok azok számára, akik hajlandóak segítséget kérni és jóvátenni a dolgokat.

Panettiere szerint Hickerson "terápiára járt és leülte, amit le kellett", majd hozzátette, hogy "próbál a megbocsátás jegyében élni".

Hayden szerint amikor 2018-ban elkezdett randizni a férfival, akkor az életének egy nagyon sötét időszakát élte:

Sok nő éli át azt, amit én, és szeretném tudatni az emberekkel, hogy oké, ha segítséget kérnek. Azt is szeretném kijelenteni, hogy minden ember, aki keresztülmegy ilyesmin, külön úton jár. Nincs két egyforma tapasztalat.

A színésznő elmondása szerint ekkoriban drog- és alkoholfüggőségtől szenvedett, és önpusztító életmódot folytatott, amely ahhoz vezetett, hogy Kaya lányát Ukrajnába küldte a kicsi apja, Vlagyimir Klicsko mellé.

Ez volt a legnehezebb dolog az életemben. De jó anya akartam lenni - és ez néha azt jelenti, hogy el kell őket engedni.

- mondta.

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek