Starity

Stranger Things: Millie Bobby Brown szerint több karakternek kellett volna meghalnia - így reagáltak a készítők

2022. július 07. 20:08   |   Szerző: Four

A Stranger Things színésznője szerint túlságosan érzékenyek voltak a készítők.

hirdetés

Millie Bobby Brown egy korábbi interjúban arról mesélt, úgy érzi, "túlságosan érzékenyek" a Stranger Things készítői, pedig több karaktert is kiírhattak volna a sorozatból, mint ahogyan az  a Trónok harcánál szinte mindennapos volt.

Meg kellene ölniük pár szereplőt, mert túlságosan nagy lett a sorozat. Tegnap este még csoportképet sem tudtunk csinálni, mert már vagy ötvenen vagyunk. Úgy voltam vele, hogy el kell kezdeni kiírni embereket. A Duffer testvérek túlságosan szenzitívek, nem akarnak senkit kiírni. Olyannak kell lennünk, mint a Trónok harca. (...) Megpróbálták megölni David Harbourt, aztán visszahozták. Nevetséges.

- viccelődött a színésznő, aki önmagát is beleértette a kiírandók listájába.

A készítők a napokban reagálták Millie korábbi nyilatkozatára, és kiálltak a döntésük mellett:

Minek nevezett minket Millie? Azt mondta, szenzitívek vagyunk. Nagyon vicces. Higgyétek el, minden lehetőséget felmértünk az írószobában. (...) Csak az elmélet kedvéért, ha megölnénk Mike-ot... az lehangoló lenne... Mi nem a Trónok harca vagyunk. Ez itt Hawkins, nem Westeros. A műsor többé nem Stranger Things lenne, mert realisztikusan kell nézni, igaz?

- jelentette ki Matt Duffer, aki hozzátette, a sorozat végéhez közeledve azért "több halál került terítékre". 

Most gyakorlatilag megvédtem magam Millie Bobby Brownnal szemben, és megmagyaráztam, hogy vannak életek emögött az egész mögött, és ennek semmi köze az érzékenységhez. Szóval tessék, Millie.

- tette hozzá.

A színésznő egyébként a fent említett interjúban azt is kijelentette, hogy bízik a készítők munkájában, és örül neki, hogy ő lehet Eleven a sorozatban. 

 

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek