Starity

Szünetel Shawn Mendes turnéja - nehezen viseli a sok utazást a sztár

2022. július 09. 13:01   |   Szerző: Four

A zenész Instagramon írta meg rajongóinak, hogy egy időre szünetelteti turnéját.

hirdetés

Shawn Mendes egy ideig nem fog fellépni: a zenész Instagramon közölte rajongóival, hogy pár hétig szünetelteti The Wonder világkörüli koncertturnéját, mert ügyelnie kell a mentális egészségére.

Megszakad a szívem, hogy ezt kell mondjam, de sajnálatos módon el kell halasztanom a következő három héten esedékes koncerteket Uncasville-ben. 15 éves korom óta turnézom, és hogy őszinte legyek, mindig is nehéz volt folyton úton lenni, távol a barátaimtól és a családomtól. Miután pár évig nem turnéztem, úgy éreztem, készen állok rá, hogy visszatérjek, de a döntés éretlen volt és sajnálatos módon az utazás nehézségei és az ezzel járó nyomás rám nehezedett és elértem a végpontot.

- írta Mendes, és hozzátette, beszélt a menedzsmentjével és egészségügyi szakemberekkel, akik azt tanácsolták neki, hogy "gyógyuljon, és elsőként szakítson időt magára és a mentális egészségére".

Amint tudok új hírekkel szolgálni, megígérem, hogy tudatom veletek, szeretlek titeket srácok.

- búcsúzott.

Korábban februárban írtunk a zenész turnéjáról, akkor hasonló hírrel szolgált: az összes európai koncertjét, köztük a budapestit is 2023-ra csúsztatta a Covid-helyzetre tekintettel. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek