Starity

Kim Kardashian bevallotta, nagyon nem tett jót neki Met-gálás fogyása

2022. július 11. 15:03   |   Szerző: Four

A reality-sztár elmondása szerint a diéta nagyon nem tett jó az egészségének.

hirdetés

Korábban már többször is írtunk róla, hogy Kim Kardashian viszonylag gyorsan veszített sok súlyt az idei Met-gála tiszteletére, bele akart férni ugyanis Marilyn Monroe egyik legendás ruhájába. 

Kardashiant sokan támadták a fogyásával kapcsolatban, mire a realty-sztár úgy reagált, hogy a színészeket sem kritizálják, ha egy szerep miatt drasztikusan lefogynak vagy meghíznak - ő pedig dietetikusok és edzők segítségével, a lehető legegészségesebben fogyott három hét alatt.

Ezt a nyilatkozatot kicsit megcáfolta az Allure magazinnal készült interjúja, amelyben elárulta, mégsem volt annyira felhőtlen az az időszak. Kardashian elmondása szerint a gyors fogyás miatt változtatnia kellett étrendjén, és bár általában vegetáriánus ételeket eszik, a diéta megkövetelte, hogy ezúttal húst is egyen. Ez pedig újra belobbantotta a pikkelysömörét, és ízületi gyulladása lett:

A pikkelysömör újra belobbant a testemben és ízületi gyulladásom lett, nem tudtam mozgatni a kezeimet. El kellett mennem egy reumatológushoz, aki szteroidokat írt fel nekem. Nagyon megijedtem, újra elhagytam a húst az étrendemből, és ez jót tett.

- mondta.

Kardashian egyébként szintén az Allure magazinnak adott interjúban azt is kijelentette, hogy nem volt sem ajak- sem arcfeltöltése.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek