Starity

Ijesztő élmény ébresztette rá Jennifert Lopezt arra, hogy mennyire fontos az alvás

2022. július 11. 18:06   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő sokáig úgy gondolta, bármire képes és ezért hanyagolta az alvást is.

hirdetés

Bizony J.Lo sem mindig tisztelte a testét annyira, mint most: a színész-énekesnő elmondása szerint a húszas éveiben úgy gondolta, "legyőzhetetlen" és ezért az alvásidejét is felcserélte munkára:

Volt idő az életemben, amikor 3-5 órát aludtam. Egész nap forgatáson voltam, aztán a stúdióban egész éjszaka. Hétvégén pedig sajtóeseményekre jártam és videoklipeket forgattam. A húszas éveim végén voltam és azt gondoltam, legyőzhetetlen vagyok.

Aztán a teste egy idő után jelezte, hogy ez tarthatatlan:

Aztán egy nap ültem a lakókocsimban, és a munkából adódó stressz párosult azzal, hogy nem aludtam eleget - mindez pedig visszaütött.

Lopez szerint egyik pillanatban még teljesen normálisan érezte magát, a következtőben pedig mozdulni sem tudott.

Teljesen lefagytam. Nem láttam tisztán, és a fizikai tünetek kezdtek megrémíteni, a félelem pedig többszöröződött. Most már tudom, hogy kimerültséből adódó pánikroham volt, akkoriban ezt a kifejezést nem hallottam még.

- írta Lopez a hírlevelében, majd így folytatta:

A testőröm bejött, felnyalábolt és elvitt orvoshoz. Mire odaértünk, legalább meg tudtam szólalni, és annyira féltem, azt hittem elment az eszem. Megkérdeztem az orvost, hogy megbolondultam-e. Azt mondta, 'nem, csak aludnod kell... aludj napi 7-9 órát, ne igyál több koffeint és figyelj a testedzésre, ha ennyit fogsz dolgozni'.

A színész-énekesnő elmondása szerint azóta nagyon fontosnak tartja, hogy egészséges és harmonikus életet éljen, és hozzátette, nem az öregedés szeretné mindenáron megállítani, hanem inkább az élet örömeit nézi.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek