Starity

Így telnek Harry herceg és Meghan Markle mindennapjai Montecitóban

2022. július 14. 09:09   |   Szerző: Four

Így telnek Harry és Meghan mindennapjai, amióta függetlenedtek a brit királyi családtól.

hirdetés

Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban költözött a kaliforniai Montecitóba, miután függetlenedtek a brit királyi családtól. A sztárpár azóta kényelmesen berendezkedett az új környezetben, és a Closer magazin forrása több dolgot is elárult mindennapjaikról:

Ha Meghan Beverly Hillsbe vagy West Hollywoodba megy ebédelni vagy vacsorázni, általában előre szól és a legfélreesőbb asztalt választja. De nagy általánosságban mostanában jobban szereti az előkelőbb éttermeket (...), amelyeket Oprah Winfrey ajánlott neki.

- jelentettei ki, majd így folytatta:

Meghan szeret Los Angelesben kocsikázni, elmenni túrázni azokra a helyekre, amelyeket régen is látogatott. Gyakran egyedül megy el a kutyákkal, mert így szellőzteti ki a fejét.

A pár több más, Montecitóban lakó hollywoodi hírességgel is összebarátkozott, például Oprah Winfrey-vel, Ellen DeGeneresszel vagy Serena Williamsszel. 

Meghan elég sok időt tölt Oprah nagy házában, ahol Oprah legjobb barátnőjével, Gayle Kinggel beszélgetnek, és Meghan jövőjén kívül az is szóba kerül, hogy mi történik épp Angliában vagy hogy Harry hogyan dolgozza fel ezt az egészet.

- mondta a forrás, aki szerint Harry és Meghan szintén sok időt tölt két gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel:

Harry már korán reggel felkel, megeteti a gyerekeket, megmosdatja és felöltözteti őket. Meghant gyakran lefoglalják a Zoom-hívások, vagy LA-be kell mennie találkozókra, amelyekre gyakran Harry viszi el. Aztán [Harry] amint lehet, visszatér a gyerekekhez, mert nem szereti a dadával hagyni őket.

- mondta. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek