Starity

IHM: A barátság receptje nyolc személyre

2010. november 28. 12:12   |   Szerző: Lordi Angel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az Irigy Hónaljmirigy első könyve, A barátság receptje nyolc személyre címmel.

hirdetés
IHM: A barátság receptje nyolc személyre

Mi a barátság receptje? Vegyél 8 különböző fazonú srácot a kilencvenes évek elejéről, akik imádnak zenélni, és lételemük az ökörködés. Hozd őket össze, adj nekik valami idétlen nevet, majd a létrejött speciális keveréket fűszerezd meg a szórakoztatás iránti elkötelezettséggel meg némi szerencsével, és máris kész a recept.

Ilyen egyszerű volna? Persze hogy nem! Ez is kiderül ebből a könyvből: a nyolc Mirigy összeül, hogy felidézzék a hősidőket és elmeséljék a fergeteges bulikat. Az olvasó betekintést nyerhet a díszes társaság kulisszatitkaiba, a koncertek fanyar-édes pillanataiba, és persze a forgatások marháskodásaiba és ugratásaiba.

A könyv fényképekkel, nyolc életrajzzal, négy visszaemlékezéssel, teljes diszkográfiával és filmográfiával mutatja be az Irigy Hónaljmirigy húszéves történetét. A kötetet ajánlják mindazoknak, akik már rajongók, és azoknak is, akik csak ezután lesznek azok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek