Starity

Kate Middleton szuper fotókat készített Camilla hercegnéről

2022. július 14. 12:12   |   Szerző: Four

Kate Middleton csodaszép fotókat készített anyósáról, így nyilatkozott róla a hercegné.

hirdetés

Katalin hercegnéről már eddig is tudni lehetett, hogy elég komoly szenvedélye a fotózás - Camilla hercegné pedig most azt is igazolta, hogy mennyire tehetségesnek tartja menyét. 

Amikor ugyanis a Country Life a magazin 125. évfordulója és a hercegné 75. születésnapja alkalmából felkereste Camillát, hogy szerepelne-e a címlapon, a hercegnének csak egy kikötése volt: Kate Middleton készítse a képeket. 

Nagyszerű képeket készített, és ez természetesen jön neki. Nagyszerűen éreztük magunkat a fotózás alatt. Nagyon fesztelen volt, ami Cambridge hercegnéjére is igaz. Elképesztően jó fotós, és nagyon kötetlenül zajlott - nem volt nagy frizura és smink. A kertben készültek a képek, sok nevetés közepette - nagyon kedves volt.

- mesélte Camilla hercegné az ITV-nek.

Mark Hedges, a Country Life szerkesztője így emlékezett a dologra:

[Amikor felhívtam, Camilla] rögtön azt válaszolta, hogy "nagyon szeretném, ha Catherine készítené" [a fotósorozatot]. A következő 3-4 percben folyamatosan azon gondolkodtam, milyen Catherine nevű profi fotóst ismerek, aztán hirtelen rájöttem, mire gondolt. Ez így volt a legcsodálatosabb. Nagyon könnyen rábólintottam.

- mondta.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek