Starity

Neymar és Max Kruse részt vett a World Series of Poker bajnokságon Las Vegasban

2022. július 14. 15:03   |   

A két futballsztár, Neymar és Max Kruse a Las Vegas-i World Series of Poker bajnokságon pókerezett.

hirdetés
Neymar és Max Kruse részt vett a World Series of Poker bajnokságon Las Vegasban

Neymar a World Series of Pokeren debütált Las Vegasban

Neymar szereti meglepni a világot: a brazil a közelmúltban nagy lépést tett afelé, ami futballkarrierje után talán az új hivatása lehet.

A Paris Saint-Germain csatára egy Las Vegasban megrendezett World Series of Poker tornán szerepelt először, mint pókerjátékos. Neymar kihasználta a lehetőséget, amitől még 2016-ban megfosztották, és végre helyet kapott a 10,000 Limit Hold-Em Bajnokság asztalánál a Paris Las Vegas Kaszinóban.

A futball szupersztár Neymar pályafutása első pókernyereményét a World Series of Poker bajnokságon szerezte. A brazil igen jól teljesített az 1,000 dolláros Super Turbo Bounty No-Limit Hold’em freezeout versenyen a Paris Las Vegasban, ahol 2,227 induló közül a 49. helyen végzett, és 3,959 dollár, valamint némi prémium ütötte a markát. Neymarnak a HendonMob.com szerint körülbelül mintegy 28,000 dollár élő karrierbevétele volt.

Max Kruse erős versenytárs a World Series of Pokeren

Max Kruse igen nagy feltűnést keltett a World Series of Pokeren, ahol épp, hogy csak lemaradt a WSOP győztesét jutalmazó első karkötőjéről.

A „2-7 Lowball" pókerváltozatban a 34 éves játékos 437 résztvevő közül a nyolc legjobb játékos döntős asztaláig jutott, ahol a wolfsburgi férfi végül csak a hetedik helyet tudta megkaparintani.

Ennek ellenére Kruse több mint 14,000 dolláros nyereménnyel gazdagodott az 1,500 dolláros nevezési díjú eseményen.

„Sajnos a verseny számomra véget ért. A hetedik hely az idei év eddigi legjobb helyezése a WSOP-n" - állította Kruse Instagram-történetében. „Sajnos ez nem volt elég ahhoz, hogy megszerezzem a karkötőt, de így is nagyon klassz volt." 

A profi labdarúgó online pókert is játszik a KingKruse10 becenév alatt. Kruse a GGPoker online pókerportált képviselte. Háromszor nyert a 2020-as WSOP Online-on, és az 50. helyen végzett a No-Limit Hold'em Poker Players Championshipen megnyerve az 57 592 dollárnak megfelelő összeget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

játék poker wsop
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek