Starity

Összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck, itt vannak az első fotók!

2022. július 18. 07:07   |   Szerző: Four

Jennifer Lopez feleségül ment Ben Affleckhez, elkészültek az első esküvői képek!

hirdetés

Jennifer Lopez és Ben Affleck egybekelt! A színész-énekesnő a július 17-ei, rajongóknak szánt hírlevelében árulta el, hogy hozzáment szerelméhez - bár már előtte is voltak találgatások. 

Megcsináltuk. A szerelem csodaszép. A szerelem kedves. És úgy tűnik, türelmes is. Húsz évnyi türelme van. 

- jelentette ki Lopez, aki szerint Las Vegas-i esküvőjük pont olyan volt, mint amilyennek elképzelte. 

 

  

Tegnap este elrepültünk Vegasba, sorban álltunk házassági engedélyért négy másik párral, mindenki ugyanazért ment oda a világ esküvői fővárosába. Mögöttünk két férfi fogta egymás kezét, előttünk egy fiatal pár három órát vezetett Victorville-ből a lányuk második születésnapján. Mindannyian ugyanazt akartuk: hogy a világ elismerjen minket partnerekként, és hogy kinyilvánítsuk a szerelmünket a házasság ősi, és majdhogynem egyetemes szimbólumával.

- írta, majd így folytatta:

Alig értünk oda a kis fehér kápolnába éjfélre. Kedvesek voltak, és egy pár percig még nyitva maradtak, hogy készíthessünk pár képet egy rózsaszín Cadillacban, amelyet állítólag egyszer maga használt (de ha egy Elvis-imitátort akartunk akartunk volna, akkor az több pénzbe került volna és amúgy is aludt már).

J.Lo elmondása szerint egyik régi filmbeli esküvői ruháját viselte, amikor elmondták fogadalmukat a kis kápolnában és odaadták egymásnak a karikagyűrűket.

Mindent összevetve a lehető legjobb esküvő volt, amelyet elképzelhettünk. Egy olyan, amelyről már régóta álmodtunk, egy igazi esküvő, hosszú-hosszú idő után.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

Jennifer a levelet végül így írta alá:

Szeretettel, Mrs. Jennifer Lynn Affleck.

Ben és Jennifer 2001-ben, a Gigli című film forgatásakor találkozott, Lopez ekkor még mindig második férje, Chris Judd felesége volt. 2002-ben különváltak, és ekkor született meg a "Bennifer" páros, a kétezres évek egyik álompárja. Affleck 2002-ben kérte meg Jennifer kezét, de az esküvőre nem került sor, mert rövidesen szakítottak.

Végül ahogy Jennifer is írta, húsz évvel később jöttek össze, azt követően, hogy már mindkettejüknek több gyermeke született.

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek