Starity

Amanda Seyfried minden vágya volt, mégis Ariana Grande kapta meg Glinda szerepét

2022. július 21. 15:03   |   Szerző: Four

Amanda Seyfried elmondása szerint nagyon akarta azt a szerepet, amelyet Ariana Grande kapott meg.

hirdetés

Amanda Seyfried a Backstage-nek adott interjúban árulta el, hogy mennyit küzdött Glinda, a Jó Boszorkány szerepéért a Wicked új filmváltozatában. 

De a színésznő próbálkozásai hiábavalónak bizonyultak: Ariana Grandét választották helyette a készítők.

Seyfried ebben az időszakban a The Dropout című sorozatot forgatta, és a hírhedt Elizabeth Holmest alakította - a produkció forgatása közben pedig már meghallgatásokra járt Gilnda szerepéért. 

A színésznő szerint Holmes karakterét alakítani eleve nagyon nagy kihívás volt számára - ezt pedig tetézte azzal, hogy fejben már egy másik munkára készült. 

Tavaly nyáron Elizabeth Holmest alakítottam, a hétvégéken pedig meghallgatásokra mentem, hogy Glindát játszhassam a Wicked filmváltozatában. Annyira akartam, hogy azt mondtam: tudjátok mit? El kell játszanom a The Dropout utolsó jelenetét kedden, és a vasárnapomat rátok szánom. 

- mondta a színésznő, majd így folytatta:

Szó szerint mindent beleadtam, amíg életem egyik legnehezebb szerepét játszottam. De ez az egész arra is megtanított, hogy mekkorát fejlődött az énekhangom, amit szintén szerettem volna bizonyítani. A Nyomorultak óta úgy éreztem, hogy jobbnak kell lennem. Így aztán bármi is jön musicalek tekintetében, végre felkészültem rá.

- jelentette ki. 

Seyfried mellett egyébként volt egy másik nagy várományosa Glinda szerepének: Dove Cameron, akinek kapcsán sok rajongó felháborodott, hogy nem ő kapta meg a karaktert.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek