Starity

53 éves lett Jennifer Lopez - kis híján mindenét megmutatta új videójában

2022. július 25. 21:09   |   Szerző: Four

Új termékkel rukkolt elő Jennifer Lopez, az 53. születésnapja tiszteletére.

hirdetés

Jennifer Lopez Párizsban ünnepelte 53. születésnapját férje, Ben Affleck társaságában - mindeközben pedig megjelent új termékcsaládja, a JLO Body. 

A színész-énekesnő kifejezetten a fenékre kifejlesztett krémmel rukkolt elő, miután arcápolási termékei is nagyon nagy népszerűségnek örvendenek.

Rengeteg figyelmet fordítunk az arcbőrünkre, de néha elhanyagoljuk a testünket. Fontos volt számomra, hogy a testem többi részére is kitaláljak egy bőrápolási rutint, hogy specifikusan odafigyeljek az igényeire - és mindezt a popóval kezdtem!

- jelentette ki Lopez a leírásban, illetve hozzátette, hogy "ez volt az a testrész, amellyel kapcsolatban a legtöbb vásárlónk szépségápolási termékeket keresett, de nem talált eddig".

Lopez fenékfeszesítő krémje, ami a "JLo Body by JLo Beauty Firm + Flaunt Targeted Booty Balm" névre hallgat, 65 dollárba kerül, amely körülbelül 25 ezer forintnak felel meg.

A színész-énekesnő a születésnapjához kapcsolódóan kijelentette, hogy nem szereti, ha az életkorához hasonlítják a megjelenését:

Én abban hiszek, hogy bármely korban érezheted magad és ki is nézhetsz szexisen és csodálatosan. Nagyon nem szeretem, ha valaki azt mondja: "jól nézel ki 40 éveshez képest", vagy "jól tartod magad 30 évesen" vagy ugyanez 50 évesen. Mi lenne, ha csak annyit mondanánk, hogy "jól nézel ki".

És az már biztos, hogy régi-új szerelme, Ben Affleck is imádja a híresség minden porcikáját:

Mindig azt mondja, hogy "szeretem, amikor nincs rajtad semmi. Se póthaj, se smink, csak te a bőrödben." Ezt nagyon értékeli. Én pedig szépnek érzem magam és magabiztosnak. Van valaki, aki fontosnak tartja a lényedet, azt aki vagy a bőrödben. Én vigyázok erre, ő pedig értékeli, és ettől szépnek érzem magam.

- mondta. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek