Starity

Khloe Kardashian nem tud mit tenni, még mindig szerelmes Tristan Thompsonba

2022. július 26. 13:01   |   Szerző: Four

A reality-sztár nem tud elszakadni csalfa exétől, még mindig nagyon szereti.

hirdetés

Habár korábban arról írtunk, hogy Khloe Kardashian úgy tűnik, végre továbblépett és most egy pénzügyi szakemberrel randizik - egy bennfentes szerint akár még újra össze is jöhet Tristan Thompsonnal. 

Kardashian azt követően határolódott el exétől, hogy tavaly decemberben kiderült, Thompsonnak született egy gyermeke az egyik viszonyából. A dolgot ráadásul bonyolítja, hogy ekkor már ismét gyermeket vállalt Khloe-val béranya segítségével, méghozzá egy hónnappal a fent említett botrány kirobbanása előtt. 

Kardashian ismerősei szerint a két híresség csak szülői dolgokról beszélget december óta, és bár hamarosan meg fog születni második gyermekük, nem igazán kommunikálnak. 

A Page Six informátora szerint azonban Khloe még mindig bolondul Tristanért, és bármit megtenne azért, hogy újra összejöjjenek:

Úgy tudom, hogy Khloe még mindig szereti Tristant, a mániája, hogy a férfi megváltást kapjon, úgyhogy egyáltalán nem lepne meg, ha újra összejönnének. Ezért nem zárta ki még Tristant a család. Khloe mellett állnak természetesen, a Kardashianok mindig összetartanak.

- mondta az illető.

A második baba hírét - aki kisfiú - egyébként Khloe a családi reality második évadában tervezte bejelenteni, idén szeptemberben - ám amikor tavaly decemberben kirobbant Tristan botránya, egyértelmű lett, hogy hamarosan kiszivárog ez az információ is.

Khloe pedig bár mostanság váltig állítja, hogy már a második baba megfoganása előtt sem igazán akart összejönni a férfival, egyszerűen csak testvért akart a lányának - egy másik informátor szerint valójában teljesen belezúgott Tristanba, és minden álma volt a közös jövő:

Khloe mindig is akart True-nak egy kistestvért, ez volt az álma. Amikor Tristannal együtt megalkották az embriókat, nagyon is szerelmesek voltak, és Khloe izgatottan várta a jövőt.

- nyilatkozta egy másik forrás.

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek