Starity

Csodaszép ruhában ünnepelte 30. születésnapját Selena Gomez

2022. július 26. 15:03   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő nemrég kerek évfordulót ünnepelt, több fotót is posztolt.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Selena Gomez Taylor Swift társaságában ünnepelte 30. születésnapját, és mint ahogy az utóbbi képekből kiderült, egy nagyobb partit is tartott a sztár.

Gomez egy elegáns, rózsaszín Versace estélyiben érkezett az eseményre, és így foglalta össze az elmúlt 30 év tapasztalatait:

(...) Habár sok dolgot mondhatnék, csak ennyit fogok: a húszas éveim alatt kemény de csodálatos pillanatokat éltem meg, amelyeket sosem felejtek el. Mindegyikük formált, és általuk lettem az, aki ma vagyok. Még most is sokat tanulok, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy mi a fontos és mit akarok. Előrefelé haladok annyi sok erős, magabiztosságot sugárzó ember támogatásával... Megpróbálom külön-külön megélni a fájdalmas és a szép pillanatokat, és hagyni, hogy a lehető legjobbat hozzák ki belőlem saját magam és más számára. Pár nap ünneplés után a szívem megtelt hálával, és nyugodtan mondhatom, hogy kezdem szeretni a harmincat. Nagyon szépen köszönöm, hogy életem részei vagytok, éljen a következő évtized! Kívül-belül szeretlek titeket, annyira, hogy az már fáj!

- írta Gomez. 

 

 

 

 

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek