Starity

Hivatalos: jön A szürke ember folytatása!

2022. július 26. 19:07   |   Szerző: Four

A Netflix akciófilmje hozta a kívánt hatást, így aztán már most biztos, hogy lesz folytatása.

hirdetés

Hétvégén jelent meg a Netflix eddigi legdrágább költségvetésű filmje, A szürke ember, amelyet potom 200 millió dollárból forgattak le a készítők.

A Ryan Gosling főszereplésével zajló akciófilm nézettsége úgy tűnik, hogy megfelelt az előzetes elvárásoknak, mert a Netflix már most bejelentette, hogy spin-offot és folytatást is kap, amelyben Ryan Gosling és a Russo testvérek is visszatérnek.

A nézők reakciója fenomenális volt. Nagyon örülünk a lelkesedésnek, amellyel a fanok erre a filmre tekintenek. Ennyi csodálatos karakterrel mindig is úgy gondoltuk, hogy A szürke ember része lehet egy tágabb univerzumnak, és nagyon örülünk, hogy a Netflix bejelentette a folytatást Ryan Goslinggal, emellett egy másik forgatókönyvet is, amelyről alig várjuk, hogy a későbbiekben mesélhessünk.

- mondta Joe és Anthony Russo.

Habár az kétségtelen, hogy rengetegen megnézték az előtte erősen promótált filmet, a szakmai kritika meglehetősen felemásan értékelte a produkciót. 

A Variety kritikusa szerint "Bond-szintű nyári kasszasiker" volt:

Ez a legizgalmasabb eredeti akciófilm, amelyet eddig a Netflix produkált.  

- írta Peter Debruge.

Az Associated Press kritikusa azonban ennyire nem volt elégedett, "meglepően unalmasnak" tartotta:

Nehéz nem gondolni a címére, amikor a film összességében véve minden költséget rászán a szórakoztatásra, és mégis céltalannak, meglepően unalmasnak érződik, és mi is a szó, amit keresek? Ó igen, szürkének.

- írta Jocelyn Noveck.

Arról egyelőre még nincs hír, hogy mikor érkeznek a további A szürke ember-részek, de annyi biztos, hogy a Russo testvéreknek hamarosan jön egy újabb nagyszabású projektje: 2023-ban jelenik meg a Tyler Rake: A kimenekítés folytatása Chris Hemsworth főszereplésével.

 

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek