Starity

Őszintén vallott szülésélményéről Sharna Burgess

2022. július 26. 21:09   |   Szerző: Four

A táncos egyáltalán nem arra számított, mint ami a szülőszobán történt vele.

hirdetés

Sharna Burgess nemrég hozta világra Brian Austin Greennel közös kisfiát, Zane-t. A táncosnő korábban csak annyit osztott meg, hogy ő és a kicsi is jól vannak - most azonban bővebben is mesélt arról, hogyan zajlott a pici születése. 

Nem gondoltam, hogy császármetszés lesz. Nem feltétlenül volt szüléstervem, de még az én laza hozzáállásomat is kikezdte az, amikor kiderült, hogy ez a legbiztonságosabb opció. A mi kis Zane-ünk nagyon próbált kijutni, de 30+ óra vajúdás és az után, hogy kétszer is elfolyt a magzatvizem, egyszerűen nem voltam eléggé kitágulva. Abban a pillanatban félelmetes volt, és a fenébe is, még az asztalon is. De Zane boldogan és egészségesen jött világra, és ez volt a legfontosabb.

- meséle Sharna, majd így folytatta:

Amiről fogalmam sem volt, az a felgyógyulás. Úgy mentem be, hogy hüvelyi úton fogok szülni, és császármetszéssel jöttem ki. Hogy őszinte legyek, féltem ránézni a testemre első alkalommal. A seb és a duzzanat? Ránéztem és azt gondoltam, wow, teljességgel felismerhetetlen vagyok, és a testem valami nagyon kemény dolgon ment keresztül. De természetesen egy élet növekedett bennem. Az a csoda megéri. Fizikailag, mentálisan, érzelmileg a szülés utáni időszak semmihez sem hasonlítható, amit elképzeltem.

- tette hozzá Burgess, illetve kifejtette, mennyire hálás a speciális fehérneműknek, jeges borogatásnak, kötéseknek és minden segítségnek, amely megkönnyítette a gyógyulását.

 

  

Mindezek ellenére szültél egy gyereket. Mindegy, hogy császármetszéssel vagy hüvelyi úton, a szülés utáni felgyógyulás nem vicc. Mi, nők elképesztőek vagyunk, emlékezzetek erre, amikor először pisiltek és sírtok, vagy képtelenek vagytok kikelni egyedül az ágyból. Mindez fájdalmas, de gyönyörű is és, hűha... megér minden egyes percet. Ügyesek vagytok

- üzente Burgess a hasonló cipőben járóknak.

Burgessnek egyébként nemrég Brian Austin Green exe, Megan Fox is gartulált és ajándékot küldött a kicsi születése alkalmából. Zane népes családba érkezett, ő a színész ötödik gyermeke: Briannek már van egy felnőtt fia Vanessa Marciltól illetve három kisebb fia Megan Foxtól.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek