Starity

Hivatalos: Shawn Mendes lemondta világkörüli koncertturnéját

2022. július 27. 22:10   |   Szerző: Four

A zenész a mentális egészsége érdekében lemondta további amerikai és európai koncertjeit.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Shawn Mendes szünetet tart világkörüli turnéjában, mert ahogy bejelentette, nem érezte magát száz százalékosan. 

A sztár azóta újabb információval szolgált a rajongóknak: úgy tűnik, pár hét pihenésnél hosszabb időre van szüksége, mert most már hivatalosan is lemondta turnéja további állomásain a koncerteket. Ez érinti az Egyesült Államok, illetve Anglia és Európa-szerte meghirdetett fellépéseket.

Ahogy azt tudjátok, el kellett halasztanom az elmúlt hetek koncertjeit, mert nem voltam eléggé felkészülve a nyomásra, amelyet a sok utazás helyezett rám. Izgatottan fogtam hozzá ehhez a turnéhoz, hogy végre élőben játszhatok egy hosszabb szünet után, de a valóság az, hogy nem álltam készen arra, amilyen nehézségeket tartogatott a turnézás ennyi idő után.

Mendes hozzátette, hogy konzultált a csapatával és "csodálatos egészségügyi szakemberekkel", és arra jutottak, hogy időt kell szánnia magára, amelyet eddig még nem tett meg annak érdekében, hogy szilárd talajon álljon és erősebben térjen vissza.

Sajnálatos módon le kell mondanom az összes további koncertet Észak-Amerikában, Angliában és Európában. Mindannyian reménykedtünk benne, hogy képes leszek folytatni a további koncerteket egy kisebb pihenő után, de jelenleg az egészségemet kell előtérbe helyeznem. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogok új zenéket csinálni, és alig várom, hogy a jövőben találkozhassunk koncerteken. Tudom, hogy sokat vártatok ezekre a fellépésekre, és megszakad a szívem, hogy ezt kell mondjam. De ígérem, hogy amint elég időt szántam a gyógyulásra, vissza fogok térni.

- írta. 
Mendes egyébként 2023-ban Magyarországon is fellépett volna a világkörüli turnéja során, június 16-án a Papp László Sportarénában. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek