Starity

Sydney Sweeney szerint alig él meg színészi keresetéből

2022. július 28. 12:12   |   Szerző: Four

Az Eufória sztárja elárulta, hogy nem annyira tökéletes az élete, mint ahogy sokan hiszik.

hirdetés

Sydney Sweeney a The Hollywood Reporternek adott interjúban árulta el, hogy bár sokan úgy képzelik, minden anyagi problémája megoldódott azzal, hogy sok szerepajánlatot kap - ez mégsincs így. 

Az Eufória sztárja így vallott a helyzetéről:

Nincs meg az a jövedelmem, hogy tarthassak egy hat hónapos szünetet. Nincs, aki támogasson, nincs senki, akihez fordulhatnék, hogy kifizesse a számláimat vagy a segítségemre siessen. 

Sweeney hozzátette, hogy azért nincsenek súlyos anyagi problémái (a Miu Miu, a Laneige és az Armani divatcégekkel is kötött szerződést), de távolról sem keres annyit a színészi munkájával, mint ahogy azt képzelik:

Nem úgy fizetik már a színészeket mint régen, és a streaming szolgáltatók megjelenésével nincsenek további összegek. A neves sztárok még mindig kapnak fizetést, de én a jövedelmem 5%-át az ügyvédemnek, 10%-át az ügynökeimnek és 3%-át az üzleti menedzseremnek adom. Minden hónapban ki kell fizetnem a PR-osomat, és az többe kerül, mint a jelzálogom. Ha csak a színészettel foglalkoznék, nem tudnám megengedni a Los Angeles-i életemet. Azért vállalok különböző üzleti felkéréseket, mert nem tehetek mást.

- mesélte a színésznő, aki nemrég vette meg első házát hárommillió dollárért. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek