Starity

Az internet sztárja lett Emmanuel, az emu: nem bírja, ha nem ő van a középpontban

2022. augusztus 01. 17:05   |   Szerző: Four

A hétéves emu a TikTok sztárja lett, mert mindig magának akarja az összes figyelmet.

hirdetés

Igazi sztár lett Emmanuel, az emu, aki nem bírja, ha nem vele foglalkoznak. Az állatról gazdája, Taylor Blake készít videókat TikTokra, és a People magazinnak úgy nyilatkozott, elképesztően szeretnivaló állatról van szó. 

Olyan fura és különleges. Nem tudok sok dolgot mondani, amit ne szeretnék benne őszintén.

- mondta Blake. 

A lány egy éve költözött Floridába nagyszüleihez, hogy segítsen nekik a farmjuk fenntartásában. 

Én lettem az állatok gondozója. Itt nőttem fel, egész életemben itt voltam. Mindig csináltam vicces videókat az állatokkal, sok időt töltök kint a szabadban. Mindegyikükkel nagyon szoros a kapcsolatom.

Blake pár hónapja hozta létre a @knucklebumpfarms profilt TikTokon, és eleinte törpezebukról illetve skót-felföldi marhákról posztolt videókat. De "egy emura volt szükség" ahhoz, hogy igazán ismertté váljon az oldal.

@knucklebumpfarms Emmanuel and I wanted to pop in and say THANK YOU for all of the love and support! We pray this account will be a safe space for everyone seeking a little joy in this dark world WE LOVE YOU! (Emmanuel has a message for you at the end) #emmanueltheemu #emu #thankyou  original sound - Knuckle Bump Farms

Emmanuel először véletlenül került bele egy felvételbe, és folyamatosan leverte Taylor telefonját - ez pedig ma már szokásává vált. 

A lány szerint mindez azért van, mert az emu "nem bírja, ha nem rá irányul minden figyelem".

Emmanuel tényleg kedvel engem, ha valahol leheveredik a legelőn és melléfekszem, akkor egyszerűen csak megölel. Annyira rendes.

Habár Blake tudta, hogy az emu különleges, azt nem gondolta volna, hogy ő lesz a farm TikTok-sztárja.

Őszintén mondom, sosem gondoltam volna, hogy ilyen népszerű lesz. De örülök neki, hogy ő lett az, mert imádja. Voltak, akik azt mondták, hogy beállított az egész, és hogy erre treníroztam őt. De ez nem igaz, ő a legtermészetesebben viselkedik a kamera előtt. 

- mesélte.

@knucklebumpfarms It’s ain’t easy being this steezy #emmanueltheemu #emu #farmlife #steezy  original sound - Knuckle Bump Farms

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek