Starity

Selena Gomez könnyezve üzent rajongóinak TikTokon

2022. augusztus 01. 18:06   |   Szerző: Four

A híresség alig tudta visszatartani a könnyeit, annyira meghatódott az üzeneteken.

hirdetés

Selena Gomezről nemrég írtuk meg, hogy betöltötte 30. életévét, és ennek örömére együtt ebédelt Taylor Swifttel, illetve egy nagy összejövetelt is tartott, amelyen egy csodás Versace darabot viselt.

A színész-énekesnő azokról sem feledkezett el, akik személyesen nem, csak kommetben tudták köszönteni őt. Gomez annyira meghatódott a sok-sok kedves szülinapi üdvözleten, hogy könnyezve köszönte meg rajongóinak a támogatást.

Oké, nem igazán szoktam TikTokon üzenni, szóval ez egy kicsit fura lesz. Szerettem volna megköszönni mindenkinek, aki boldog szülinapot kívánt nekem. Láttam néhányótok írását, nem olvasok sok kommentet, de párat megnéztem, és azok nagyon-nagyon édesek voltak, szóval csak szeretném tudatni veletek, hogy ezt nem veszem magától értetődőnek.

- mondta, majd így folytatta:

Emellett szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki csak egy pennyt is küldött a Rare Impact Alapítványnak. Nem lehetnék ennél hálásabb. Harminc lettem, eddig élvezem, és szeretném a szívem legmélyéből megköszönni, hogy részei vagytok az életemnek, hogy velem nőttetek fel, hogy elviseltetek. Köszönöm srácok, remélem csodálatos estétek, éjszakátok, napotok vagy reggeletek van, bárhol is vagytok.

- mondta a híresség.

@selenagomez

 

 original sound - Selena Gomez

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek