Starity

Nicola Coughlan szerint ez a fura hátránya a Bridgerton jelmezeinek

2022. augusztus 01. 20:08   |   Szerző: Four

A Bridgerton sztárja elmesélte, miért tartja hátrányosnak a sorozat jelmezeit.

hirdetés

Nicola Coughlan, a Bridgerton Penelope Featheringtonja elárulta, hogy bár nagyon élvezi a sorozat új évadának nemrég megkezdődött forgatását, egy hátránya azért van a dolognak: mégpedig, hogy nagyon leég a jelmezek mély dekoltázsa miatt. 

A színésznő képpel demonstrálta, hogy mennyire megpirult a napon: az arca is nagyon piros lett.

Coughlan karaktere az eddigi epizódoknál is jelentősebb lett: a harmadik évadban ugyanis ő és Colin Bridgerton (Luke Newton) szerelme lesz a középpontban. 

"Penelope úgy dönt, hogy itt az ideje férjet keresni, feltehetőleg olyat, aki elég függetlenséget biztosít neki ahhoz, hogy folytathassa kettős életét Lady Whistledownként, messze az anyjától és a testvéreitől. De önbizalma igen kevés van, így Penelope törekvései a házasságra hamar elbuknak. Mindeközben Colin új külsővel tér haza a vakációból, de összetöri a szívét, hogy Penelope, az egyetlen ember, aki önmagáért értékelte őt, nem foglalkozik vele. Hogy visszanyerje a barátságát, Colin felajánlja a lánynak, hogy leckéket ad neki önbizalom terén, ezzel segítve őt a férjfogásban. De amikor a leckék egy kicsit túl jól sikerülnek, Colinnak kétségei támadnak: a Penelope iránt érzései tényleg csak barátiak?"

- írja a sorozat szinopszisa.

 

 

via BuzzFeed 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek