Starity

Megható, milyen szépségápolási tanácsot adott lányainak Jennifer Garner

2022. augusztus 01. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő megszívlelendő tanácsot adott két lányának a szépségápolással kapcsolatban.

hirdetés

Jennifer Garner a Harper's Bazaar magazinnak adott interjúban árulta el, hogy milyen tanácsot adott két lányának, a 16 éves Violet Anne-nek és a 13 éves Seraphina Rose-nak. Garner a "kevesebb több" elvét alkalmazza:

Kevesebbet nézz a tükörbe, kevesebbet aggódj a megjelenéseden! Nézd inkább a világ többi részét, hogy megtaláld, mire használhatnád fel az idődet. Nem kell annyi sminket viselned, és mindig beszárítanod a hajad. 

Garner azt is kihangsúlyozta, hogy mindenki várjon a lehető legtöbbet és fontolja meg, mielőtt valamilyen szépészeti beavatkozást választ:

Ne gondoljátok, hogy 37 éves korban már injekciózni kell az arcotokat.

- mondta. 

A színésznő véleménye szerint ha valaki odafigyel a bőre és a haja egészségére, akkor nem kell annyi minden mást is bevetnie:

A "hajfilozófiám" ugyanaz, mint a makeup esetében, vagyis hogy ha vigyázol a bőödre és a hajadra, akkor nyugodtan érezd jól magad bármi nagyobb változtatás nélkül. Ahogy öregszem, valószínűleg több szempillafesték vagy hajfestés kellene, de nem feltétlenül teszem meg, mert tudom, hogy a hajam és a bőröm erősebb mint valaha.

- mondta.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek