Starity

Eva Longoria bevallotta, nagyon féltékeny volt előző házasságaiban

2022. augusztus 02. 12:12   |   Szerző: Four

A színésznő kétszer volt házas korábban, és mindkét esetben nagyon féltékeny volt elmondása szerint.

hirdetés

Eva Longoria a Connections című podcastben árulta el, hogy korábbi házasságai során nagyon féltékenynek érezte magát:

Szerintem a féltékenység rengeteg energiát vesz el. Emlékszem, annyira féltékeny voltam, hogy a gyomrom felfordult. A legrosszabb érzés. Miért akarná valaki így érezni magát?

Longoria 2002-2004-ig Tyler Christopher felesége volt, 2007 és 2011 között pedig Tony Parker kosárlabdázóval volt házas.

Longoria hozzátette, hogy a szerelemhez és a házassághoz való hozzáállása sokat változott, amióta 2016-ban összeházasodott jelenlegi férjével, José "Pepe" Bastónnal. A színésznő és a mexikói üzletember egy közös gyermeket nevel, a 4 éves Santiago Enriquét.

Az, hogy 40 évesen találtam rá a szerelemre - 40 voltam, amikor megtaláltam Pepét, ő pedig 50 - úgy éreztem, hogy "lehetne, hogy együtt élvezzük az életet?" Úgy értem, persze most is vitatkozom vele a fogkefe vagy valami ilyesmi miatt.

- viccelődött a színésznő, aki korábban elmesélte, az első találkozásuk alkalmával egyáltalán nem érezte a kémiát Bastónnal, mert akkor ért véget egy komoly kapcsolata. Szerencsére fél évvel később ismét találkoztak, és akkor már teljesen odavolt a férfiért.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek