Starity

A Bíbor szívek lett a Netflix legnézettebb filmje

2022. augusztus 03. 16:04   |   Szerző: Four

Sokan szavaztak bizalmat a tengerészgyalogos és a cukorbetegséggel küzdő lány történetének.

hirdetés

A Bíbor szívek a Netflix filmkínálatának élére tört: a People magazin szerint nyolc napon keresztül A szürke ember című produkció volt a legnézettebb film a csatornán, ám a hatalmas költségvetéssel készült alkotást hamar leváltotta a nemrég megjelent romantikus dráma. 

A film az 1-es típusú cukorbetegséggel küzdő Cassie-ről (Sofia Carson) és a zavaros múlttal rendelkező tengerészgyalogosról, Luke-ról (Nicholas Galitzine) szól. A két fiatal bár nagyon nincs egy hullámhosszon, közös megegyezéssel álházasságot kötnek, hogy mindketten részesüljenek az ezzel járó előnyökből. Habár kapcsolatuk folyton buktatókba ütközik, egy idő után rájönnek, nem tudnak egymás nélkül élni.

Carson egyébként oroszlánrészt vállalt a produkcióból, énekesi, dalszövegírói, színészi és produceri feladatokat is vállalt.

Azt gondolom, nagyon szerencsés vagyok, hogy sok projektben hagyatkozhattam arra, amit nagyon szeretek csinálni művészként. Ez a film még ennél is tovább ment, mert mindig is imádtam történeteket mesélni, és hogy része lehetek egy történet minden oldalának, a kulisszák mögötti producerségtől kezdve a színészeten át, az éneklésig - elképesztően kielégítő volt.

- mesélte Carson.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek